Послуги забезпечення якості NIX Solutions

NIX Solutions — це команда першокласних експертів із 25-річною історією успіху. Ми займаємося розробкою та підтримкою корпоративних систем, мобільних та веб-додатків, адмініструванням та технічною підтримкою програмного забезпечення, консалтингом та розробкою власних продуктів. Серед наших послуг – забезпечення якості (QA) розробок.

NIX Solutions, NIXsolutions,
NIX Solutions’ QA Services

Перш за все слід поговорити про те, чому QA є невід’ємною частиною процесу розробки. Мета інженерів із забезпечення якості NIX Solutions — допомогти створити високоякісний продукт. Їхня робота включає не лише відстеження помилок чи тестування. Головна мета нашої команди з контролю якості — переконатися, що всі етапи розробки проходять бездоганно, забезпечуючи безперебійну роботу проекту.

Отже, що означає гарантія якості на практиці?

  • Виявлення слабких місць продукту на всіх етапах розробки;
  • Допомога у визначенні вимог до вашого проекту;
  • Надання вичерпної інформації про якість продукції;
  • Тестування продукту на всіх етапах розробки.

Метою тестування є всебічна перевірка між очікуваною та фактичною продуктивністю системи відповідно до визначених вимог.

Якщо вам необхідно провести комплексне тестування сайту або додатка, скористайтеся послугами команди NIX Solutions. Після тесту ви отримуєте звіт із переліком пропозицій та рекомендацій щодо покращення, які ми можемо реалізувати за вашим бажанням.

Слід зазначити, що наші QA зацікавлені у створенні зручних продуктів як за функціональністю, так і за дизайном. У NIX Solutions ми подбаємо про те, щоб ви отримали найкращі результати.